Sommar, sol och Happy Dog Cava!

Vi önskar alla Hundhjälpens vänner en härlig sommar. Är du ledig – njut av varje dag. Jobbar du – njut av de stunder du kan sätta dig ute i solen och bara ”vara”. Många av oss har nu extra tid att ägna våra hundar. De kanske bjuds på hundglass på en strand eller erbjuds spännande vandringar i markerna. Kanske övernattar ni i tält.

Sommar är ”Cava-tid”. Vårt fantastiska samarbete med Happy Dog Cava fortsätter och utvecklas. Vi är oerhört stolta över detta samarbete som kommer att erbjuda livets gåva till utsatta hundar i såväl Rumänien som i Ukraina. För varje såld flaska går 5 kr direkt till SaveTheDogs ovärderliga arbete. En såld flaska mättar en krigsdrabbad hund. Fyra flaskor innebär att en hund kan rabiesvaccineras i Rumänien.

Happy Dog-teamet har spännande nyheter på gång – håll under augusti ögonen öppna! Givetvis gynnas våra skyddslingar även här. Vi planerar i samarbetet också på senhösten evenemang runtomkring i landet, där vi hoppas att ni alla och era hundar vill vara med. I vinter kommer ytterligare nyheter.

Vi inbjuder inte till alkoholkonsumtion – men vin är en socialt accepterad sällskapsdryck. Du som ska köpa – gör då ett medvetet val som faktiskt bidrar till att rädda liv. Happy Dog Cava är ett GOTT och lättsamt vin som passar till mycket – finns i de flesta av Systembolagets butiker. En perfekt present till hundvakter eller att ta med som present. Klicka på länken nedan för att läsa mer. Dela gärna inlägget!

Länk till systembolagets sida


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: