Vi söker jourhem i juli!

Hej alla! Det är jag, ATLAS, som skriver. Jag är en kille i mina bästa år som kommer från Ukraina och har varit med om krig och missiler. Livet var riktigt hemskt ett tag men så fick jag komma till tryggheten i Cernavoda tillsammans med några av mina kamrater. Några av dem har redan fått sina hem i Sverige – inte jag trots att jag är en väldigt trevlig kille som inte önskar något annat än att få en egen människa att ta hand om. Jag vädjar här att någon ska se mig och ta emot mig. Jag vädjar också för mina fem yngre vänner – Chester, Lyra, Mason, Pami och Ridge. De har heller ingen som väntar på dem och är ledsna för det. Vi är alla lite ”nättare”, snälla hundar och vi ber dig – GE OSS EN CHANS! Vi kan vara i Sverige i slutet av juli och vi ska alla göra vårt bästa att vara världens bästa hundar!

HÄR hittar du alla oss som fortfarande söker hem.

HÄR hittar du intresseanmälan för adoption.

HÄR kan du läsa om och anmäla ditt intresse för att vara jourhem.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: