Räddad från vattenmassorna vid Cherson-dammen – tusentals fler behöver DIN hjälp!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448, ”Ukraina”.


Ukraina är i krig – djurvännerna klarar inte detta utan hjälp utifrån. Förutom alla människor som drabbats av damm-sprängningen i Cherson så drabbas även djuren. En vattenmängd jämförbar med hela Mälaren forsar ut över och dränker omgivningen. Hundar simmar desperat mot räddningen – många har drunknat, instängda i hem där man flytt eller skadats svårt av kringflytande bråte. De få som kämpar för hundarna behöver nu ALL hjälp de kan få. Varje krona räknas. Det krävs resurser för att rädda hundarna. På plats ska finnas nödutrustning, fordon och burar. Sedan ska hundarna flyttas till en trygg tillvaro där de ska få vård för ev skador och mat. De ska garanteras liv och hälsa till dess deras ägare förhoppningsvis dyker upp – eller annars en trygg tillvaro inför framtiden och kanske ett nytt hem. I ett land i fullt krig är djur inte prioriterade – men här finns fantastiska djurvänner – människor som arbetar dygnet runt nu för att rädda offren vid Cherson-dammen. Det är bråttom. VI hjälper dem genom SaveTheDogs samarbete med volontärer på plats vid dammen. SKÄNK LIV – SKÄNK EN GÅVA TILL DESSA KRIGSDRABBADE DJUR – VARJE KRONA NÅR FRAM! Det finns INGA pengar avsatta för närvarande så ditt bidrag är viktigare än någonsin! Vi satsar på att nå 100 000 kr under juni!

Bankgiro 5541-9477

Swish 123 432 4448

Märk din insättning ”Ukraina”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.

Krigets mest sårbara offer tackar dig.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: