Vår fine badpojke – Shiko – månadens hund!

Vackre Shiko har upptäckt att sommaren bjuder på nya nöjen! Nyfikenheten tar överhanden och Shiko njuter av att få svalka tassarna allt medan han intresserat studerar vattnets rörelser och det han skymtar på botten, sand och stenar. Shiko som finns i Sverige / Nyköping är vår månadshund för juni. Han är en oerhört mysig och snäll kille som älskar att tillbringa tid utomhus. Spännande skogsäventyr med medhavd matsäck får gärna stå på agendan i sommar – varvat med lite vattenplask. Mycket mys hemmavid. Han är en kille som alltid är glad och positiv och verkar njuta av livet. En i rätt hem fantastisk hund som nu söker evighetshemmet som aldrig sviker.
Följande gäller:
– Bostad med lite lugnare läge.
– Inga unga barn
– Intresse för friluftsliv
– Kan bo som ensam hund eller med lugn och trygg hundkamrat
– Vill vara MED matte eller husse – blir en trogen följeslagare

Läs mera om fine Shiko HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: