Vår älskade Bones har ännu inte fått sitt evighetshem!

Bones har haft det riktigt, riktigt svårt. Han bestod bara av skinn och ben när han räddades – så svag att han knappt kunden stå. Svältdöden stod bakom hörnet och väntade på honom när SaveTheDogs dök upp som den räddande ängeln. Bones finns idag i Sverige men har ännu inte lyckats hitta det hem där han för evigt kommer att få bli älskad och bortskämd med hundlivets allt goda. Han förtjänar verkligen sina egna människor som ser till hans bästa och som aldrig sviker. Han är en glad, sällskaplig och aktiv kille som älskar skogsäventyr och spännande promenader – och soffmys. Nog ska vi väl kunna finna hans matchning i människovärlden – så han äntligen får bli lycklig? Hjälp Bones finns vägen hem!

Läs mera om Bones HÄR.

Intresseanmälan finner du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: