Så här går det till! Låt Cernavodas gatuhundar slippa detta! Adoptera!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448. ”Rädda liv”.

Så här går det till. Scener som sliter hjärtat ur bröstet på oss djurvänner. Hundar som skriker av skräck och smärta. Många skadas svårt. Transporten till dödshägn och slutligen en plågsam död. Filmen är från Cernavoda. I höstas var hundfångarna där igen – och scenerna upprepades. SaveTheDogs lyckades rädda sina skyddslingar Olaf, Cabral och Romeo. Många andra fördes till dödshägnen där de förvaras under vidriga förhållanden i två veckor. Därefter tas de ut i mittgången och dödas med en giftinjektion rakt i lungorna – utan bedövning – medan de andra hundarna ser på. Närmare hundhelvetet kan man inte komma. Snart är hundfångarna tillbaka i staden…

Utan SaveTheDogs hade även våra kära adopterade hundar slutat sina dagar så. Det är också det öde som kan komma att drabba de hundar som inte kan tas in till hägnet som nu är fullt. Genom att adoptera från Hundhjälpen frigör du plats för en hund som lever på gatan i nöd – och riskeras att fångas in och transporteras till ett dödshägn och den fruktansvärda tillvaron där. För att kunna rädda en hund krävs en ledig plats, resurser i form av medicinsk vård och omsorg. Utan en ledig plats faller allt. Då kommer gatans hundar att sluta som de på bilderna, tyvärr den råa sanningen.

Det är DU som kan göra skillnad – genom att välja rätt! Adoptera från Hundhjälpen och garantera livet för en annan hund i nöd – så den inte får sluta sina dagar på grymmast möjliga vis i ett dödshägn eller ihjälsvulten / påkörd och lämnad att dö. Hägnet är fullt tills bristningsgränsen – utan lediga platser tvingas man neka t o m de mest hjärtskärande fallen.

För att hjälpa DIG att hjälpa – reducerar vi under juni månad adoptionsavgiften för ALLA våra hundar som befinner sig i hägnet i Rumänien med 50%. Detta gäller alltså INTE för hundarna i Sverige. Din intresseanmälan ska ha inkommit 1-30 juni alt din bokning göras under tidsperioden. Vi ber DIG även om stöd till SaveTheDogs som kämpar för sin existens i en situation med i vissa fall en fördubbling av kostnader för mat och vård. Låt oss gemensamt hjälpa dem att upprätthålla den bästa standard som existerar i hela landet – man har redan tvingats börja skära ner vissa aktiviteter vilket då givetvis drabbar de nödställda hundarna.

Hundar för adoption hittas HÄR

Bli jourhem – läs HÄR

Vi ber om DITT stöd – som för hundarna innebär det finaste av allt – LIV!

Bankgiro 5541-9477. Swish 123 432 4448. Märk ditt bidrag ”Rädda liv”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: