Snälla, adoptera mig!!!


Vi som följer Hundhjälpen ser mängder av bilder på glada, välmående hundar. Så har det inte alltid varit – de har levt i skräck och utsatts för misshandel, de har varit nära svältdöden, plågats av skador och sjukdomar. Vi förfasas över bilder från kommunala s k dödshägn och privata hägn där hundar lever i en skräcktillvaro. Utan SaveTheDogs hade även våra hundar haft det så. Det är också det öde som kan komma att drabba de hundar som inte kan tas in till hägnet som nu är fullt. Genom att adoptera från Hundhjälpen frigör du plats för en hund som lever på gatan i nöd – och riskeras att fångas in och transporteras till ett dödshägn och den fruktansvärda tillvaron där. Hunden i filmen räddades just för att det FANNS plats – och de resurser som krävdes för att rehabilitera honom. Han finns nu i Sverige och söker sitt evighetshem. Många i hans tidigare situation väntar på gatan – på räddningen som kanske aldrig kommer.

Det är DU som kan göra skillnad – genom att välja rätt!

Hunden i filmen mår bra idag – men nu söker han sitt evighetshem där han aldrig mer blir sviken och måste flytta. För att läsa mera om denne fine grabb, klicka HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: