Tre underbara tjejer i Sverige söker sina evighetshem alt jourhem!

Vi söker akut hem / jourhem till tre av våra tikar. Det här är snälla tjejer som av olika anledning inte kan bo kvar i sina hem och nu är det dessvärre bråttom att de får ”flytta ut”.

IOLANDA är en go tjej som p g av mattes sjukdom inte kan vara kvar i hemmet. Hon är en pigg och glad tik som stortrivs i våra skogar – alltid redo att gå ut på en upptäcksfärd. Hon umgås hemmavid lugnt och belevat och älskar att få vara nära och mysa och diskutera. Iolanda kommer att bli sin nya matte / husse väldigt tillgiven och sprida glädje omkring sig. Hon trivs i lugn miljö med trevliga promenadområden nära och kan tänka sig bo som ensam hund där hon får bli riktigt bortskämd – men hon delar även gärna hemmet med en snäll och trygg hundkamrat i liknande storlek. Inte de minsta barnen.

HEDDA landade direkt i ett av våra fina jourhem. Hon är en riktig hjärtevän som inte haft det lätt i sitt tidigare liv men nu tar tillvara på alla glädjeämnen. Hedda tycker om att vara ute och promenera i skog och mark och däremellan myser hon gärna i soffan medan matte fixar något intressant i köket. Hedda är vänlig och snäll och har ett stort behov av tillhörighet och närhet – det hon alltid saknat tidigare. Hon vill bo i lugn miljö med härliga strövområden i närheten. En hundkamrat kan vara trevligt för henne men hon kan även bo som ensam hund där man har mycket tid att ägna henne. Inga småbarn. OBS – för Hedda är endast permanent hem aktuellt.

PIPPI är en tjej av herdehundskaraktär och här har det skett förändringar i hemmet som gör att hon inte kan bo kvar. Pippi är en snäll och tillgiven tjej som är väldigt fäst vid sina människor. Hemmavid håller hon sig nära och har en egen plats i soffan. Hon trivs ute i skog och mark och älskar promenader där hon i lugn och ro får utforska alla spännande dofter. På typiskt herdehundsmanér har hon en viss integritet och som ny människa får man förtjäna hennes förtroende. Hon är klipsk och lyhörd, både följsam och självständig. Boende i lugn miljö utan småbarn. Hundkamrat – ok. Katt – om hundvan och utekatt.

Läs mera om Iolanda HÄR.

Läs mera om Hedda HÄR.

Läs mera om Pippi HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: