Hundhjälpen / Happy Dog Cava – möte i Stockholm!

Häromveckan träffades vi personligen i Stockholm – personerna bakom Happy Dog Cava och Hundhjälpen. Vi kunde gemensamt glädjas åt det fina samarbetet som nu resulterat i att de första Happy Dog-pengarna nått verksamheten i Rumänien / Ukraina. Det finns spännande planer för framtiden både vad gäller produkter och aktiviteter. Vi på Hundhjälpen är väldigt glada och tacksamma över stödet från Happy Dog – nu i tider där den ekonomiska recessionen är påtaglig och SaveTheDogs får kämpa mot kraftigt stigande kostnader och en alltmer ökande misär i regionen – vilket drabbar djuren hårdast.

Vi hoppas DU vill fortsätta stödja vårt projekt genom ett medvetet val – OM du ska köpa vin. Varje krona bidrar till att rädda liv. Du kan läsa mera om Happy Dog Cava HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: