Hundhjälpen + Happy Dog Cava

Ett fantastiskt samarbete som kommer att rädda liv! Vi har nu valt ut ”Happy Dog Family” bestående av mamma Ania och hennes tre grabbar – Bubbles, den grå samt vita pojkarna Happy och Lucky. Personerna bakom Happy Dog Cava har valt namnen och kommer att följa den här lilla familjen tills vi i framtiden kan välkomna dem som adopterade på svensk mark. Detta ger oss ett bra tillfälle att sprida information om hur Hundhjälpen arbetar i Sverige och hur SaveTheDogs arbetar på plats i Cernavoda – och nå ut till allt fler.

Happy Dog Cava är en succé. Vi uppmuntrar givetvis inte till alkoholkonsumtion – men vin är en socialt accepterad dryck. Ska du köpa – gör ett medvetet val och väl Happy Dog Cava – så stödjer du Hundhjälpens / SaveTheDogs arbete bland utsatta hundar i Rumänien och Ukraina. Vinet är vitt, mousserande och ekologiskt, samt mycket fördelaktigt prissatt. Flaskan står nu på hyllan i de flesta av systembolagets butiker – och kan i övriga beställas.

”Fruktig, ungdomlig smak med inslag av päron, honung, mandelblommor och grapefrukt. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av fisk eller kyckling, gärna sallader.”

Klicka HÄR för att läsa mera. Dela gärna inlägget!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: