Tikar söker hem / jourhem!

Vi söker akut hem / jourhem till två av våra tikar. Det här är snälla tjejer som av olika anledning inte kan bo kvar i sina hem och nu är det dessvärre bråttom att de får ”flytta ut”.

MILLA är en go och rar tjej som p g av sjukdom i hemmet inte kan bo kvar. Hon är en mys-flicka som tycker om att vara väldigt nära och bli ompysslad. Hon är lugn och trygg hemmavid och är gärna med i soffan och ser på tv eller där hon kan följa vad som pågår i hemmet. Ute är det fart på – Milla älskar att springa och om det fanns en inhägnad trädgård i det nya hemmet skulle hon göra riktiga glädjerundor. Promenader i lugna omgivningar, skog och ängar, är mycket uppskattade och Milla kan då koppla av och ägna sig åt hundsaker som t ex ivrigt utforskande av dofter och pinnar. Inga unga barn i hemmet. Hundkompis – ja. Katt – ok.

PIPPI är en tjej av herdehundskaraktär och här har det skett förändringar i hemmet som gör att hon inte kan bo kvar. Pippi är en snäll och tillgiven tjej som är väldigt fäst vid sina människor. Hemmavid håller hon sig nära och har en egen plats i soffan. Hon trivs ute i skog och mark och älskar promenader där hon i lugn och ro får utforska alla spännande dofter. På typiskt herdehundsmanér har hon en viss integritet och som ny människa får man förtjäna hennes förtroende. Hon är klipsk och lyhörd, både följsam och självständig. Boende i lugn miljö utan småbarn. Hundkamrat – ok. Katt – om hundvan och utekatt.

Läs mera om Milla HÄR.

Läs mera om Pippi HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: