Zefiro – vår hund i maj!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vår fine Zefiro har vuxit upp till en stilig unghund med charm så det räcker och blir över. Han är en av hägnets socialaste hundar – vilket är ett problem i den miljön. Zefiro har ett stort behov av att få vara med människor, leka och promenera – eller bara lugnt filosofera tillsammans. Hägnet är fullt till bristningsgränsen och personalen har inte en minut över att bara ”vara”. Zefiro börjar därför visa tecken på otrivsel och framstår ofta nu som ledsen och ”ensam”. För att undvika att han blir gravt deprimerad är det nu viktigt att han får lämna hägnet och får egna människor som ser till hans väl – och som har tid att umgås. Du som öppnar dörren för Zefiro får en härlig vän – en trogen följeslagare på livets alla stigar. Vem är du?

Läs mera om Zefiro HÄR

Intresseanmälan finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d