Nya spännande projekt på gång – Italien ber om bilder / video på era hemkomna hundar – OBS ENDAST HUNDHJÄLPENS HUNDAR!

I juni / juli kommer återigen en kampanj där donationer matchas /dubblas av en privat donator. För att kampanjen ska få stort genomslag behövs nu er hjälp. Kampanjen har detta år två fina ändamål:

– En efterlängtad lekpark anpassad för unga valpar – en trygg omgivning med fina ytor och med i storlek anpassade leksaker och utrustning. Här får de minsta valparna rumla runt och vid behov umgås även med snälla vuxna hundar.

– För att kunna förbereda hundar i adoptionsprogrammet för en hem-miljö med allt de kommer att möta där – ett snyggt och prydligt ”real life room”, länge efterfrågat, fullt möblerat och med soffa, hyllor, radio / TV, liten köksdel mm. Här får hundarna umgås med sina skötare som sysslar med vanliga ”hemmasysslor” som t ex prasslar eller skramlar. Man kan då förutom att vänja hunden vid en inomhusmiljö också studera den individuella hunden för att avgöra hur man bäst kan hjälpa den i situationer den har svårt att bemästra.

För att betona det viktiga med omgivningsberikning så att även andra internationella donatorer inser nyttan ber nu SaveTheDogs om bilder / video på hundar i hemmamiljö här i Sverige. Hundar som lugnt traskar omkring i bostaden, hundar som sover i sängar och soffor, hundar som är med och ”arbetar” i köket, hundar som är med i barnrum med leksaker runtomkring – kort sagt hundar som är med på det som pågår i bostaden och känner sig bekväma med det. Genom ett ”real life room” kan hundarna förberedas bättre och därmed få en lättare start i sina nya liv vid adoption. Visst är du med? OBS – ENDAST HUNDHJÄLPENS HUNDAR OCH ENDAST INOMHUSMATERIAL. Namnge hunden t ex ”HH Leya 2019” för identifikation.

Allt material skickas direkt till Laura Salvatore, SaveTheDogs.( Video kan även skickas till Hundhjälpens FB Messenger ),
Bilder: laura@savethedogs.eu
Video: FB Laura Salvatore


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d