Hundhjälpen / Happy Dog Cava – ett bubblande samarbete

Det är alltid spännande och nervöst med nya projekt. Från de första pirriga dagarna i slutet av februari med en oro över marknadens mottagande av cavan – och där cavan inte kunnat exponeras i butik utan endast varit beställningsvara – till idag där ca 100 butiker nu lagerhåller och cavan är på väg in i ytterligare 200 butiker. Vilken succé – och allt gynnar våra skyddslingar vid Footprints of Joy och SaveTheDogs aktiviteter i Rumänien och i Ukraina. Vi uppmuntrar på inget vis alkoholkonsumtion, men vin är en socialt accepterad sällskapsdryck – och att då välja det bästa från två världar är väl optimalt. Du som väljer att köpa gör ett medvetet köp och stöttar samtidigt nödställda hundar – bästa combon!

Du kan läsa mera om produkten genom att klicka på länken nedan, där du även kan beställa. Nu kan du även köpa direkt i många butiker och så småningom i alla!
www.happydogwine.se


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: