Nu gör vi det igen – 50%!

Situationen vid Footprints of Joy är extremt svår nu. Hägnet är helt fullt och nöden bland hundarna utanför hjärtskärande. Hjälp oss hjälpa genom ett frigöra plats för en nödställd hund! Kort efter Rysslands angrepp på Ukraina slog en missil ner i ett hägn utanför storstaden Odessa. Många hundar dödades direkt. 30 överlevande fick en fristad i Cernavoda hos SaveTheDogs. Många av dessa finns redan nu i goda hem här i Sverige men några väntar ännu. De behöver äntligen få sin familj som ser till deras bästa och skämmer bort dem – de har varit med om saker vi inte ens kan föreställa oss. UNDER RESTERANDE APRIL MÅNAD SÄNKER VI ÖVERLÅTELSEKOSTNADEN FÖR VÅRA UKRAINSKA HUNDAR MED 50%. Gör en insats och öppna din dörr för en behövande själ! Atlas, Grey, Ferdie, Jessie, Lana, Manolo, Smilla, Willow och Zen – alla med sina egna personligheter. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt hund.

Hundar för adoption finns HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d