Sträck ut din hand – för en period!

Bli jourhem! Du behövs! Den ekonomiska krisen drabbar inte bara Sverige – Rumänien hade redan tidigare stora områden där levnadsstandarden var extremt låg – nu har det förvärrats ytterligare. Detta drabbar människorna där – och före dessa drabbas djuren. I Cernavoda ökar mängden hundar ( och andra djur ) i djupaste nöd. Hägnet är fullt – och man måste prioritera bort även fall som normalt skulle tagits in. Varje hund som får lämna hägnet innebär att en annan kan få vård och skydd.

Låt inte tröskeln vara så hög – se möjligheten och förmånen att kunna hjälpa – inte bara problem som kanske inte ens inträffar! Utan människor som ställer upp saknar vi möjligheten att ta hem några hundar extra från hägnet – och de som väntar utanför i sin misär – får fortsätta vänta och i värsta fall gå under. Det är ALLVAR nu när vi vädjar – öppna Ditt hjärta och Ditt hem för en Hundhjälpen-hund – för en period! DU gör en insats – HUNDEN får hjälp till sitt framtida hem – och en nödställd hund i CERNAVODA får vård och en framtid. Vi söker Dig som verkligen vill hjälpa – och göra det som behövs – Du är i minoritet men Du är bara BÄST!

Läs mera om att vara jourhem HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d