Hjälp Elektra! Nödsituation!

Nu står vår döva Elektra inför en nödsituation. Hon har sedan en tid bott i ett tryggt och bra jourhem där man nu i slutet av månaden får andra arbetsförhållanden som gör att Elektra inte kan bo kvar. Vi söker i första hand ett permanent hem men kan överväga jourhem som då måste vara långsiktigt – tills det permanenta hemmet hittats. Det är alltså bråttom! P g av hennes dövhet krävs det extra omsorg och vi har följande önskemål på det blivande hemmet:

– Lugn miljö, villaområde eller landsbygd
– Inga småbarn i hemmet
– Elektra bor gärna som ensam hund – annars med trygg och stabil mentor, hane
– Ej innekatt
– Förståelse och tålamod

Som Elektras nya stöd i livet måste du kunna sätta dig in i hur hon upplever omvärlden. Hon är en ung, pigg och glad tjej som älskar att kela och mysa – och traska omkring i naturen. Hon vill gärna stå i centrum och ni måste skapa en fungerande kommunikation. Elektra vill bli någons allra bästa vän men vi måste hitta just Dig.

Läs mera om Elektra HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: