Två rara systrar söker sin familj!

Elsa och Fiona – sötnos och gullnos! De här två flickorna har levt tillsammans sedan den dag de föddes och det vore grymt att nu separera dem. Flickorna är oerhört snälla och vänliga tack vare att de haft möjlighet att bo hos väldigt snälla människor. De är några av de få hundar i Rumänien som verkligen varit önskade och älskade. Detta återspeglas i deras karaktär – de är harmoniska hundar fulla av kärlek och överöser gärna snälla människor med pussar och ömhetsbetygelser. Elsa och Fiona är så gott som färdiga familjehundar, redo att ta sig an det nya livet utan större svårigheter. De kommer att stötta varandra i vått och torrt och vara måna om att göra sitt bästa i det nya hemmet för att passa in och bli världens bästa hundar. Vi söker nu dig som bor lite lugnare till och som har tid och kärlek att fördela på de här ljuvliga systrarna. Du bör trivas ute i naturen och se hundarna som dina följeslagare. De allra minsta barnen bör inte finnas i hemmet. Helt ok med en snäll och glad hundkamrat – eller en katt. Både Elsa och Fiona älskar att vara ute vid bra väder, så de skulle stort uppskatta en egen trädgård där de kan ligga på gräset och lyssna på fåglarna.

VI HAR ETT MYCKET SPECIELLT ERBJUDANDE TILL DIG SOM ADOPTERAR BÅDA SYSTRARNA! DET ÄR I FÖRSTA HAND ETT GEMENSAMT HEM VI SÖKER.

Läs mera om Elsa HÄR.

Läs mera om Fiona HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d