Hundhjälpen plus Happy Dog Wine

Det är med glädje vi kan konstatera att Hundhjälpens samarbete med Happy Dog Wine ger resultat! Vinet har tagits emot väl av marknaden och våra möjligheter att hjälpa utsatta hundar stärks – ca 100 000 kronor har redan samlats in till nödlidande hundar i Rumänien och Ukraina. Vi vill vara noga med att påpeka att vi inte uppmuntrar till inköp av alkohol, men vin ÄR en socialt accepterad sällskapsdryck och som köpare kan du nu göra ett medvetet val där ditt beslut t ex innebär hjälp till de ukrainska krigshundarna. Vi hoppas att du som handlar kommer att vilja fortsätta hjälpa och stötta. Vinet hittar du nu i hyllan på utvalda butiker eller så kan du beställa här: www.happydogwine.se

Dela gärna inlägget!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d