Ett tryggt hem för vår döva Elektra sökes!

Vår sötaste Elektra väntar i sitt jourhem utanför Örebro på att bli upptäckt av evighets-matte /-husse. P g av hennes dövhet krävs det extra omsorg och vi har följande önskemål på det blivande hemmet:

– Lugn miljö, villaområde eller landsbygd
– Inga unga barn i hemmet
– Inte hund / katt
– Förståelse och tålamod

Som Elektras nya stöd i livet måste du kunna sätta dig in i hur hon upplever omvärlden. Hon är en ung, pigg och glad tjej som älskar att kela och mysa – och traska omkring i naturen. Hon vill gärna stå i centrum och ni måste skapa en fungerande kommunikation. Elektra vill bli någons allra bästa vän men vi måste hitta just Dig.

Läs mera om Elektra HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: