Vår Lord söker sin Lady!


Lord söker sin Lady ( dvs matte – men en husse går också bra ). Vi låter strålkastaren lysa på denne fine kille under april – med förhoppningen om att hans önskan om det egna hemmet ska infrias. Brodern Lofu har redan flyttat till Sverige och tagit sig an det nya livet med glädje. För Lord som blev kvar var det tufft i början då bröderna haft en nära relation. Man har då presenterat Lord för ett antal nya kamrater och han har gjort succé med sitt fina hundspråk och trevliga sätt. Han har också gjort enorma framsteg vad gäller vänskapen med personalen och är nu snabbt framme och ”kramas” när tillfälle bjuds. En underbar kille fullproppad med goda egenskaper – men som saknar sina egna människor. Öppna Din dörr för fine Lord och se fram emot härliga sommardagar tillsammans ute i naturen – och myskvällar i soffan när höstmörkret sänker sig därefter.

Läs mera om Lord HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: