Fokus Ukraina – Save The Dogs arbetar inne i landet!

Bg 5541-9477, Swish 123 432 4448 “Ukraina”
7 000 av 20 000 matskålar har fyllts – 13 000 skålar är tomma!

Krigets oskyldiga offer blir allt fler. Människor flyr sina hem och sina områden – och mängder av husdjur lämnas kvar. Andra tappas bort under flykten. Oavsett orsak – dessa tidigare husdjur saknar förutsättningar att klara sig själv. Allteftersom mängden hundar ökar blir det allt svårare att hitta något att äta – svälten breder ut sig. Valpar föds i stor mängd vilket ytterligare förvärrar situationen. Nöden är obeskrivlig och människor som lever i ett krig har ofta ingen energi att ägna svältande djur en tanke. Hundhjälpen och SaveTheDogs ägnar mer än en tanke – vi gör allt i vår makt för att hjälpa i stor skala – men all hjälp är donationsberoende. SaveTheDogs som arbetar inne i Ukraina sätter nu upp mängder av mat-stationen där många hundar vistas – detta för att kunna täcka större områden. Enkelt och genialt – maten räcker längre och hundarna vet vart de ska söka sig nästa dag och nästa…

Kriget kommer att ta slut – en dag kommer en del av dessa hundar och katter att återse sina ägare, andra kommer att kunna bli omhändertagna och få hjälp. Till dess hjälper VI dem – vi ger dem den enda lilla trygghet vi kan mitt under brinnande krig – att få äta sig mätta. 5 kr fyller en matskål för en svältande hund. NU GÖR VI DET IGEN – VI FYLLER I MARS MOTSVARANDE 20 000 MATSKÅLAR FÖR UKRAINAS KRIGSHUNDAR. 100 000 KRONOR – VI FIXAR DET TILLSAMMANS!

Sätt in ditt bidrag på Bg 5541-9477 alt Swish 123 432 4448, märkt “Ukraina”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.
Snälla, DELA INLÄGGET! I Ukraina kommer livet i form av en fylld matskål! Vi kommer att löpande informera gällande insamlingen.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d