En vädjan för vår Riky!

Riky är en ledsen farbror. Bästa väninnan som han hela sitt liv bott med har fått flytta till Sverige. Riky har inte hittat någon ny bästis. Han ses emellanåt stilla stå och titta ut i fjärran – kanske för att se om hon kommer tillbaka. Riky har alltid varit lite i skymundan och aldrig fått den uppmärksamhet som skulle gynnat honom. Han är därför en lite försiktig kille – men med ett hjärta av guld. Han skulle må så gott av flytten till ett alldeles särskilt hem där han i lugn och ro fick upptäcka livets alla glädjeämnen – helt utan press. Var finns de snällaste människorna som tar emot Riky med värme och kärlek? Personalen försöker nu ägna honom extra tid och omsorg – vilket han uppskattar och har börjat se fram emot. Livet väntar på Riky – hjälp oss hitta hemmet som öppnar sin dörr och sina hjärtan!

Detta gäller:
– Boende på landet eller i lugnt villaområde.
– Lugn livsstil.
– Inga unga barn.
– Snäll hundkamrat.
– Låg kravnivå – ett krav är att Riky ska få vara lycklig!

Läs mera om Riky HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: