Fokus Ukraina – Ensamma I spökstäderna.

Bg 5541-9477, Swish 123 432 4448 “Ukraina”

Bilderna ovan är tagna strax utanför Zatoka nära Odessa. Zatoka var tidigare en populär semesterort vid Svarta Havet. Idag är tystnaden påtaglig – resultatet av massiva ryska bombningar som förstört delar av staden. Människor har flytt, det är tyst och stilla. Den en gång så vackra, lilla staden är nu delvis en spökstad. Här lever mängder av övergivna hundar och deras valpar – i största misär. Dessa stackare är HELT beroende av hjälp utifrån – i närområdet finns inga resurser. SaveTheDogs levererar mat hit – som distribueras av ukrainska volontärer som riskerar sina egna liv för att hjälpa hundarna. Hjältar finns! Vi hjälper dem att hjälpa!

SaveTheDogs vädjar till oss djurvänner här i Sverige. Allteftersom kriget drar fram drabbas allt fler djur. De dödas, lemlästas eller överges. Överallt hittar man svårt lidande djur. Nu på våren föds valpar och kattungar i mängd – ett eskalerande problem orsakat av alla övergivna, okastrerade djur. Kriget kommer att ta slut – en dag kommer en del av dessa hundar och katter att återse sina ägare, andra kommer att kunna bli omhändertagna och få hjälp. Till dess hjälper VI dem – vi ger dem den enda lilla trygghet vi kan mitt under brinnande krig – att få äta sig mätta. 5 kr fyller en matskål för en svältande hund. NU GÖR VI DET IGEN – VI FYLLER I MARS 20 000 MATSKÅLAR FÖR UKRAINAS KRIGSHUNDAR. 100 000 KRONOR – VI FIXAR DET TILLSAMMANS!

Sätt in ditt bidrag på Bg 5541-9477 alt Swish 123 432 4448, märkt “Ukraina”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.
Snälla, DELA INLÄGGET! I Ukraina kommer livet i form av en fylld matskål! Vi kommer att löpande informera gällande insamlingen.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d