Fokus Ukraina – med våren kommer valparna!

Bg 5541-9477, Swish 123 432 4448 “Ukraina”

Ukraina är fullt av hemlösa hundar – en eskalerande situation utom all kontroll. Många är övergivna husdjur – som haft ägare som sett till deras väl. De har fått mat i sina skålar och haft en trygg plats att sova. En hand har smekt dem. Kriget förändrade allt. Ägarna och omsorgen är borta. De här hundarna har svårt att överleva – de har inte de vässade instinkter som gatuhundarna har. Nu med våren kommer även valparna vilket ytterligare späder på misären. SaveTheDogs gör en otrolig insats. Enorma mängder foder förs in i Ukraina – till hägn där allt saknas och till de hundar som lever på gatan. Ukrainska volontärer delar ut maten med risk för sina egna liv. Dräktiga tikar och tikar med valpar är extremt sårbara. Tikarna behöver äta för att orka producera mjölk, ta hand om sina små och lära dem hantera den grymma verkligheten. Valparna måste äta för att överleva. Svältdöden innebär ett fruktansvärt, utdraget lidande. DU och JAG kan göra NÅGOT!

Kriget kommer att ta slut – en dag kommer en del av dessa hundar och katter att återse sina ägare, andra kommer att kunna bli omhändertagna och få hjälp. Till dess hjälper VI dem – vi ger dem den enda lilla trygghet vi kan mitt under brinnande krig – att få äta sig mätta. 5 kr fyller en matskål för en svältande hund. NU GÖR VI DET IGEN – VI FYLLER I MARS 20 000 MATSKÅLAR FÖR UKRAINAS KRIGSHUNDAR. 100 000 KRONOR – VI FIXAR DET TILLSAMMANS!

Sätt in ditt bidrag på Bg 5541-9477 alt Swish 123 432 4448, märkt “Ukraina”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv också ”Godkänner GDPR”.

Snälla, DELA INLÄGGET! I Ukraina kommer livet i form av en fylld matskål! Vi kommer att löpande informera gällande insamlingen.


2 kommentarer på “Fokus Ukraina – med våren kommer valparna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: