Fokus Ukraina – en vädjan om nödhjälp från Gregg Tully

Bg 5541-9477, Swish 123 432 4448 “Ukraina”

Gregg Tully på plats i Ukraina

Över ett år har nu gått sedan Ryssland anföll Ukraina. Krigets fasor utspelar sig över hela landet. Människor dör, lider och flyr. Kvar finns övergivna hundar i tiotusental. Hundar är kännande, intelligenta varelser som precis som vi gör, känner även de rädsla, skräck och smärta. SaveTheDogs har sedan krigets utbrott oförtrutet arbetat för att hjälpa dessa krigsdrabbade hundar. Man för in mat i stor skala till ukrainska hägn där man vare sig har mat eller medicinska förnödenheter till sina skyddslingar – hjälpen är bokstavligen skillnaden mellan liv och död. Man förser ukrainska volontärer med stora mängder foder som delas ut på gatan till de svältande hundarna och katterna där.

Gregg Tully är SaveTheDogs amerikanske ”Country Manager”, nu även ansvarig för nödhjälpen till Ukraina. Han riktar nu sin vädjan till oss djurvänner här i Sverige. Allteftersom kriget drar fram drabbas allt fler djur. De dödas, lemlästas eller överges. Överallt hittar man svårt lidande djur. Nu på våren föds valpar och kattungar i mängd – ett eskalerande problem orsakat av alla övergivna, okastrerade djur. Kriget kommer att ta slut – en dag kommer en del av dessa hundar och katter att återse sina ägare, andra kommer att kunna bli omhändertagna och få hjälp. Till dess hjälper VI dem – vi ger dem den enda lilla trygghet vi kan mitt under brinnande krig – att få äta sig mätta.

5 KR FYLLER EN MATSKÅL FÖR EN SVÄLTANDE HUND. NU GÖR VI DET IGEN – VI FYLLER I MARS 20 000 MATSKÅLAR FÖR UKRAINAS KRIGSHUNDAR. 100 000 KRONOR – VI FIXAR DET TILLSAMMANS!

Sätt in ditt bidrag på Bg 5541-9477 alt Swish 123 432 4448, märkt “Ukraina”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv också ”Godkänner GDPR”.

Snälla, DELA INLÄGGET! I Ukraina kommer livet i form av en fylld matskål! Vi kommer att löpande informera gällande insamlingen.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: