Nr 1 på listan!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi gör regelbundna utvärderingar av våra hundar vad gäller flera egenskaper – detta för att kunna göra bästa möjliga matchning mot ett hem. Högst på listan alla kategorier ligger sedan flera månader vår Pongo – som otroligt nog ingen upptäckt än. Pongo är allt man kan önska – han är glad och godmodig, balanserad till sitt temperament och med en stor längtan efter närhet och tillhörighet. Han blir en snäll, nyfiken och trogen kamrat på livets alla stigar. Varje dag Pongo är kvar i hägnet är slöseri med hans tid och liv – här har vi väldens bäste vän för blivande matte eller husse. Vi ska givetvis erbjuda Pongo det bästa vi kan:

– Inget city-boende. Inte en mängd trappor.
– Mycket gemensam tid.
– Inte de minsta barnen.
– Gärna en snäll hundkamrat – inte bufflig.

Bäste vännen väntar ivrigt – men på vem?

Läs mera om fantastiske Pongo HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d