Ett bubblande samarbete!

ETT BUBBLANDE SAMARBETE! Vi presenterar nu vårt spännande nya samarbete med Happy Dog Wine. HAPPY DOG föds denna helg! Produkten som är ett mousserande vin är ny på marknaden och kommer att direkt gynna Hundhjälpens / SaveTheDogs arbete bland Rumäniens / Ukrainas utsatta djur. Vi är oerhört tacksamma och glada över detta fantastiska samarbete där varje såld flaska t.ex. innebär en matportion till en av Ukrainas övergivna, svältande hundar – eller där fyra sålda flaskor finansierar en rabiesvaccination.

Vad ÄR då HAPPY DOG?
Happy Dog Organic Cava har en generös fruktig doft och smak av gröna äpplen, päron och citrus med inslag av kex och nougat. Druvorna är odlade 700 m ö. h. i området Requena, Valencia. Efter skörd och press lagras vinet i minst 15 månader. Detta ger en elegant, torr och frisk smak där syran är härligt integrerad med en lång eftersmak.

Vinet passar perfekt som sällskapsdryck, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur.
Utmärkt även till vegetariska rätter.

Serveras vid 8-10 °C

För mer information och för att följa projektet, klicka på länken nedan. Här kan du också se hur mycket som samlas in till Hundhjälpens skyddslingar. Via länken kan du även enkelt beställa HAPPY DOG som ännu finns enbart i Systembolagets beställningssortiment.
www.happydogwine.se

Sprid inlägget bland vänner och bekanta – dela på sociala medier! Hjälp Hundhjälpen och Happy Dog Wine att hjälpa våra hundar!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: