10 små gullnosar söker hem!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Nog har du väl noterat att vi nu har 10 rara gullnosar för adoption. Vi har pigga och busiga ungdomarna Bruno, Buzz, Igor, Ivan, Morris, Sandra, Tiago och Tony. Vi har ljuvliga damerna Freya och Ullis. Våren är på väg och vi börjar vistas mera utomhus. Vad är då bättre än att dela promenaderna eller trädgårdsarbetet med en fyrbent kamrat – som kommer att njuta av skogens stillhet och fåglarnas kvitter – eller hjälpa till med grävningen i trädgården. Samtliga småttingar är resklara och kan ansluta i ditt liv till påsk. Vilken raring är DIN framtida vän?

Adoptionssidan finns HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d