Yang – en äldre hjälte som mest av alla behöver ett hem!

Yang är en hjälte i det tysta. Han är en grabb med ett enormt lidande bakom sig och nu förtjänar han några underbara år. Yang hittades vid vägkanten av en person i Cernavoda. Han låg ner och verkade ha svårt att röra sig. Det är oklart om Yang dumpats där som oönskad eller om han levt i närområdet på gatan i många år, lite under radarn. SaveTheDogs är kända i staden sedan länge men inte många invånare orkar engagera sig nog för att ringa efter hjälp för en nödställd hund. Den här personen gjorde det och snabbt var räddningen på plats. Yang fördes snabbt till veterinärkliniken där man konstaterade att han hade flera medicinska problem – där behandling och rehabilitering snabbt sattes in. Yang är en gammal farbror nu som alltid kommer att behöva extra omsorg – men han har hjältestatus i hägnet där man förvånas dagligen över hans välvilja och tillgivenhet. Vi önskar innerligt att Yang ska få chansen att tillbringa sina sista år som en älskad och önskad hund i ett hem fullt av kärlek – hans tid är dyrbar och han måste få uppleva världens bästa hundtillvaro – för att om möjligt radera ut allt lidande han fått gå igenom.

Läs mera om Yang HÄR

Intresseanmälan finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: