Alla Hjärtans Svarta Hundar

Detta bildspel kräver JavaScript.


14 februari. Alla Hjärtans Dag, Valentine´s Day, Vän-dagen. Dagen då vi firar kärlek och vänskap. Vad passar då bättre än att skänka våra 15 vackra, svarta hundar mer än en tanke – det egna hem de så längtar efter. Vi har nu en femdagars-kampanj där vi reducerar överlåtelsekostnaden med 50% för samtliga våra svarta hundar som befinner sig i hägnet. Du betalar alltså endast hälften av summan under hundens profil. Detta gäller endast dig som skickar in din intresseanmälan 11-15 februari. Välkomna en sammetssvart kamrat med värme och kärlek! Finn din bästa vän!

Adoptionssidan hittar du HÄR.

Intresseanmälan hittar du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d