Vi vädjar – hjälp Xena hitta sitt hem!

Detta bildspel kräver JavaScript.

P g av omständigheter i hemmet får vår fina Xena inte bo kvar utan vi måste nu hjälpa henne hitta evighetshemmet. Hon är en härlig tjej som älskar att gå på skogspromenader – och vill då gärna ta med sig sin favoritboll som hon stolt bär. Hon tycker om att själv få välja vägar och njuter av stillheten och skogens alla ljud. I närheten av hemmet finns hästar som hon gärna tittar på och där har också dykt upp en och annan katt som också hälsats på. Xena har inga hundkamrater och verkar helt nöjd med att vara ”ensamhund”. Hon är helt enkelt inte intresserad av andra hundar. Ute hälsar Xena vänligt på människor man möter under förutsättning att de inte tvingar sig på henne. Är barn lugna i både kropp och ljudnivå hälsar hon även gärna på dem. Generellt bör människorna i Xenas närhet vara lugna och trygga – för att skapa det viktiga förtroendet. Närhet är viktigt. Xena visar genom att ”tassa” på dina armar att hon finns och vill ha kontakt. Hon tycker också om att söka godis – matte gömmer ofta i gräset hemma. Till vår härliga Xena söker vi nu ett lugnt beläget hem och då gärna med egen täppa / trädgård – då hon är van med att vistas på tomten och trivs med det. Inga unga barn. Xena vill bo som ensam hund för att då kunna lägga beslag på all uppmärksamhet. I rätt hem blir hon den bästa vän du kan få!

Läs mera om Xena HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.

Jourhemsanmälan för Xena finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d