Sir James och Lady Grace – ett underbart par!

Kan man annat än älska dessa två, livserfarna hundar. James och Grace är varandras allt och de har under flera år delat sitt hem i Skåne. Nu har ändrade förhållanden i hemmet gjort att de inte får bo kvar, vilket är oerhört sorgligt. James och Grace söker nu det hem där de aldrig mer riskerar att behöva lämna – där de får trygghet och obegränsad kärlek – och där de får en älskad trädgård att strosa runt i. Då båda hundarna är äldre finns inga stora krav på aktivitet förutom lite traskande i skog och mark samt trevlig samvaro i mängd. Vi söker nu DIG som har ett stort hjärta och förstår dessa hundars behov. Detta är hjärtegoda hundar som kommer att fylla sitt hem med glädje och den alldeles speciella mysfaktor som endast våra äldre, livserfarna hundar kan erbjuda. En seniorhunds vänskap och tillgivenhet är något alldeles i särklass – och här kommer detta dubbelt upp!

Detta gäller för det framtida hemmet:
– Hem i lugn miljö. Inhägnad trädgård önskvärd.
– Inga unga barn.
– Lugn livsstil, ingen hög kravnivå utan en vänlig samvaro.
– Förståelse för äldre hundars behov.
– Gärna hem utan andra hundar. Finns hund ska den vara lugn och vänlig.

– James och Grace placeras endast tillsammans.

Läs mera om hundarna HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d