Årets förste månadshund – stilige Yarack!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Här har vi en stilig kille som ännu inte hittat till sitt evighetshem. Han är väldigt ledsen och ensam nu – alla kamrater han delade inhägnad med har flyttat till Sverige och han har inte lyckats hitta nya bästisar. Yarack är en pigg och annars glad kille som önskar sig ett hem där man är mycket utomhus i naturen. Han är en blivande ”skogsmulle” full av upptäckarlusta och positiv energi. Yarack trivs inte i hägnet nu utan sina gamla vänner – och han har ett stort behov av att få lämna för en roligare tillvaro. Söker du en trogen kamrat med päls har du din grabb här- så öppna dörren och välkomna honom. Yarack kommer att knyta an starkt till sin människa och ni blir ett superteam! Hemmet får inte ha city-läge och finns hund bör det vara en tik i liknande eller större storlek. Inga katter. De allra minsta barnen bör heller inte finnas i hemmet.

Läs mera om Yarack HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d