Ett hem till värmlänningen Caesar?

Det är alltid tråkigt när saker i hemmet inträffar så att hunden inte kan få bo kvar. Nu är det goe Caesars tur. Han har alltid varit en snäll och lugn grabb som tyvärr inte haft det lätt i livet. Nu står ett fantastiskt hem på önskelistan – där han får vara ute och traska i naturen varje dag. Caesar uppskattar lugnet ute i markerna – där han får snusa och gräva – eller bara strosa runt och njuta i ett lite lugnare tempo. Skulle egen trädgård ingå i det nya livet vore lyckan stor. Tänk att få bara ”vara” – med en vindpuff i pälsen och fåglar att lyssna på. Andra intressen är god mat och soffmys – tillhörighet är viktigt för honom. Grabben behöver trygghet och den får han genom snälla, förstående människor som inte pressar honom där han känner sig osäker – men samtidigt finns till hands för att stötta vid behov. Caesar måste få famna sitt nya liv i egen takt för att bygga upp sitt självförtroende. Han kommer när han ”landat” att bli en glad och godhjärtad vän som vill vara nära och känna gemenskap. Vi söker för vår rare Caesar ett speciellt hem – där det finns villkorslös kärlek och han äntligen får känna att han hör till. Man bör ha en lite lugnare livsstil och hemmet ska också vara lugnt beläget. Inga unga barn. Caesar trivs alldeles ypperligt med att vara ensam hund och då få lägga beslag på all uppmärksamhet – men kan även dela sitt hem med en trygg och snäll tik i liknande eller större storlek. Finns katt ska den vara hundvan och introduktion ske gradvis.

Läs mera om Caesar HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: