Ett nödrop för vår döva Elektra!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Vi har fått ett nödrop från hägnet gällande vår vackra Elektra. Hon vantrivs alltmer i hägnet där hon inte alls kommer till sin rätt eller har möjlighet att få det stöd hon behöver. Elektra är döv sedan födseln och har därför behov av en mer tillrättalagd miljö med en lugnare omgivning och människor som kan guida henne – samtidigt som de erbjuder henne ett fantastiskt roligt och omväxlande hundliv.

Just för att Elektra är döv är det viktigt att de hundar hon umgås med är väldigt vänliga – hon missar ju de verbala signalerna. I det nya hemmet vore det värdefullt om det fanns just en sådan hund – trygg, snäll och gärna en hane. Den bör ha lite extra tålamod då Elektra ännu är en valp med allt vad det innebär. Som ny matte / husse är det oerhört viktigt att sätta sig in i den situation en döv hund lever i – och kunna ta den hänsyn som behövs – och att vid behov kunna stötta och guida. Det ska därför inte finnas små barn i hemmet. Man bör också ha en lugn livsstil hemmavid där det inte ideligen rör sig främmande personer. Hemmet som sådant ska vara lugnt beläget och Elektra skulle uppskatta en egen täppa / trädgård där hon kan få strosa runt emellanåt. I övrigt är hon en pigg, glad och älsklig hund som kommer att uppskatta härliga skogspromenader och mys i mängd. Hon har allt som gör henne till en framtida bästa vän.

Då Elektra har det svårt hoppas vi snarast kunna erbjuda henne resan till det egna hemmet.

Läs mera om Elektra HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d