Leo – en stilig nysvensk som söker drömhemmet!

Hur skulle det vara att erbjuda vår stilige Leo ett eget, permanent hem? Han har sitt ursprung utanför Hundhjälpen men då hans första tid i Sverige var olycklig har han välkomnats in i Hundhjälpen-familjen där vi lovat honom en fin framtid, något han så väl förtjänat. Leo finns nu i sitt jourhem utanför Karlshamn där han ivrigt väntar på att bli upptäckt och utvald av kanske just DIG. I hemmet finns redan hundsällskap och det är för Leo önskvärt att han även i det nya hemmet får en hundkamrat – dels då han har stort utbyte av lek och bus – dels då den hunden kan förmedla trygghet och mentorskap. Han är en frisk, pigg och glad grabb som önskar sig ett hem där han får vara med om många spännande äventyr i naturen och där hans närhet i tv-soffan är uppskattad. Leo har enorm potential att bli en riktig ”bäste vän” – han värdesätter närhet och omtanke och bjuder på detsamma – och dessutom besitter han en oemotståndlig valpig charm där han glatt kommer skuttande med en sko eller strumpa i munnen!

Ta chansen att träffa Leo och bekanta dig – kanske du hittar din bäste vän! Välkommen!

Läs mera om Leo HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: