“Matskålar” som räddar liv!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448
11 600 skålar av 50 000 skramlar ännu tomma, december-februari!

Akella får representera alla de hundar och katter som dagligen räddas till livet tack vare alla de fyllda matskålar som distribueras inne i Ukraina. Akella är ett övergivet husdjur – som så många andra som desperat driver omkring i sökandet efter något att äta. Han var i slutet av oktober ett vandrande skelett – med revben som stod ut och höftben som upphöjda knölar – och dessutom svårt angripen av skabb. Synen av honom där på vägen rör vid allas hjärtan. Livet rann långsamt och plågsamt ut honom.

Då stod hon där – en av de 400 volontärer som med risk för sitt eget liv distribuerar fyllda matskålar runtomkring i Ukraina. Hon lockade mjukt på Akella som var så svag att han knappt kunde äta – men han gjorde sitt bästa. Volontären visste att livet hängde på en mycket skör tråd så hon ordnade transport för honom till ett litet hägn i närheten, i staden Odessa vid Svarta Havet. Hägnet är ett av de som är HELT beroende av SaveTheDogs för leveranser av mat och förnödenheter till de omhändertagna hundarna och katterna. ”Matskålarna” når fram hit.

Vi fortsätter vår insamling till Ukrainas hemlösa hundar och katter samt till de hägn som saknar ALLT. Ännu saknas 12 400 fyllda matskålar. Vi hoppas vi kan fylla dem – för Akella och alla andra hundar och katter i djupaste nöd – som Akella nu får symbolisera.

En dag tar krigets fasor slut och livet återvänder till denna del av Europa och till dessa hundar och katter. En dag återvänder människor som kan ta hand om dem. Tills dess gör VI det!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448. Märk din insättning “Matskålar”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv också ”Godkänner GDPR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: