Nyfiken på att vara jourhem?


Onsdag kväll, 14 december kl 19.30, är du välkommen med dina funderingar. Vi har då ett ”live-möte” på nätet där vi berättar mera om vad som krävs av dig som vill vara jourhem och där du har möjlighet att ställa dina frågor direkt till oss ansvariga. Våra jourhem är våra hjältar – och fler hjältar behövs. Som jourhem gör du en fantastisk insats för att hjälpa en hund på vägen mot det egna hemmet. För att vara med på mötet skickar du din mailadress till jane.hundhjalpen@gmail.com så får du en länk med en inbjudan. Du måste givetvis ha tillgång till en dator med mikrofon / headset alt mobiltelefon / ”padda” med samma funktion.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: