I juletid – vi möttes i Ukraina och hjärtat slets i bitar!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448
Endast 4 000 av 50 000 matskålar har ännu skänkts från Sverige!

Bilden nedan är tagen av en av SaveTheDogs ukrainska volontärer. Mötet ägde rum i november – före vinterns antåg. Ja – denna hund, Akella, omhändertogs – till en osäker framtid. Runtomkring Ukraina driver tiotusentals övergivna hundar som Akella omkring. De är övergivna husdjur som helt saknar förmåga att överleva på egen hand och går en mycket plågsam svältdöd till mötes. I de få hägn som finns kvar trängs hundar och katter som är HELT beroende av hjälp utifrån. Det finns varken mat eller vårdartiklar. Krigets verklighet är svår att greppa – de svagaste lider i tysthet.

Vintern i Ukraina är kall – temperaturen sjunker till -20 grader och snön lägger sig tjock. Vi ber nu er alla om hjälp – med en önskan om att under vintern kunna finansiera 50 000 skålar med mat – till svältande hundar i ukrainska hägn samt till de övergivna husdjur som likt Akella desperat driver omkring, sökandes efter en brödkant. 50 000 skålar fyllda med mat täcker behovet under 100 dagar för 500 hundar i nöd – som då får en matskål varje dag under vintern. EN skål med 250 g näringsrik mat kostar 6 kr. Vi skämmer här hemma bort våra husdjur kring jul – låt oss dela med oss till de som har minst – och som faktiskt inte överlever utan vår hjälp!.

JULKLAPPEN SOM RÄDDAR LIV!
Fyll en matskål för Ukrainas hemlösa hundar och katter. Denna enkla julklapp innebär att de kan överleva vintern.

20 matskålar – 120 kr
50 matskålar – 300 kr
100 matskålar – 600 kr
1000 matskålar – 6000 kr

Du kan även beställa vårt fina jul-gåvogram där du som julklapp till en vän för dennes räkning ger en gåva till Ukrainas svältande hundar och katter. Ditt gåvogram möjliggör för dem att överleva den stränga vintern.

Sätt in Ditt bidrag till Hundhjälpens bankgiro 5541-9477 alt swisha till 123 432 4448. Märk Din gåva ”matskålar”. Obs – du kan även skänka del av en gåva. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.

TACK för att DU skänker till våra svagaste vänner – de som saknar ALLT!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: