Hjälp Pufarino!

Vi vädjar nu för vår otroligt vackre Pufarino. En snäll, kärleksfull och godmodig kille som nu plötsligt blivit allas hack-kyckling. Man har förgäves försökt hitta en snäll kamrat åt honom men icke – nu sist blev han riktigt illa biten. En trolig orsak till detta är att Pufarino inte trivs i hägn-miljön – känner sig låg – och är därför ett tacksamt mobbingoffer. Den här stilige killen har allt en matte eller husse kan önska – men behöver nu vår hjälp. Vi söker DIG som kan bli Pufarinos älsklingsperson – den människa han ser upp till och känner sig trygg hos. Han är även aktuell som jourhund om hans egen människa inte hittas snabbt. Snälla – hjälp Pufarino!

Läs mera om Pufarino HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.

Jourhemsinformation finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: