ETT TACK TILL PERSONALEN – INSAMLING!

Bankgiro 5541-9477 alt Swish 123 432 4448. ”Julfest”


SaveTheDogs personal arbetar oerhört hårt. Tack var deras arbete har vi kunnat välkomna ca 2500 hundar och 100 katter till Sverige. Deras arbete har räddat DIN hund eller katt. Nu firar vi dem med en hejdundrande julfest – en tradition som i och med de senaste årens pandemi ställts in två år. Julfesten är ett tillfälle att få glömma den tuffa vardagen – ta på sig något fint, äta / dricka gott på en fin restaurang och dansa sig igenom natten. En liten julklapp till varje person. Glädjen står alltid högt i tak. För många i personalen är det den enda gång under året de besöker en restaurang. Vi brukar deltaga – i filmen ses Hundhjälpens Jane i brokig tunika visa sig vara en stjärna på traditionell rumänsk dans! Även vår Cecilia rycktes med i virvlarna.

Julfesten för personalen på ca 50 personer är bokad till den 10 december och då reserverar man hela restaurangen. Hjälp oss visa vår uppskattning genom att ge dem en underbar kväll att minnas. Den totala kostnaden inkl allt är ca 20 000 kr. Låt oss gemensamt ställa upp för dessa godhjärtade människor som varje dag uträttar små underverk.

Sätt in DITT bidrag på Bankgiro 5541-9477 alt Swish 123 432 4448. Märk ditt bidrag ”Julfest”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: