Missa inte månadens stjärna – MISTRAL!!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Född på julafton – och nu är det snart dags för 1-årsfödelsedagen. Vem kan hjälpa Mistral att få världens bästa födelsedagspresent – det egna hemmet alt ett jourhem där han får invänta sin matte eller husse? En jul inne i värmen och i en gosig bädd – med några paket under granen och en extra godbit? Kan hans önskan bli verklighet? Det här är en rar och snäll grabb som aldrig kommer att komma till sin rätt om han inte får chansen till att utvecklas i en hem-miljö. Ge dig själv en god gärning i julklapp – öppna dörren för underbare Mistral.

Läs mera om Mistral HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.

Information och anmälan till att vara jourhem finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: