Hej!!! Vi finns i Sverige!

Detta bildspel kräver JavaScript.


De hundar som är placerade i jourhem i Sverige, väntar på att få permanenta hem. Somliga omplaceras inom Sverige p g av svår allergi, dödsfall eller liknande. Andra kommer direkt från hägnet där de haft en utsatt situation och snabbt behövts flyttas till en tryggare tillvaro. Ytterligare hundar kommer från helt annat håll men har befunnit sig i en svår situation där de inte erbjudits något skyddsnät. Är du intresserad av en av dessa härliga hundar besöker du den i jourhemmet, där du då kan bilda dig en egen uppfattning samt skapa en relation som underlättar flytten till det slutliga hemmet.

Samtliga hundar för adoption finns HÄR.

Intresseanmälan finner du HÄR.

Vi söker även alltid fler, kärleksfulla jourhem. För mer information samt anmälan– klicka HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d