Vem öppnar sin dörr för lille Affie?


​I Stockholm väntar lille Affie på sitt evighetshem. Han är en söt och rar kille med lite försiktig framtoning – och som nu önskar sig ett hem där han får bli den viktigaste killen i världen. Han har nyss fyllt ett år och har hela livet framför sig – ett liv han vill fylla med mycket närhet och mysande samt intressanta skogspromenader. Affie vill bo i ett hem utan unga barn, gärna med enbart vuxna människor. I jourhemmet finns flera hundar så en hundkamrat i det nya hemmet kan vara roligt – men det viktigaste är att man där har mycket tid att ägna honom och att göra varje dag till en härlig dag. Hemmet ska vara lite lugnare beläget. Som ny ägare måste du förstå att Affies bakgrund inte varit en ”dans på rosor” och att du därför aldrig får pressa honom där han känner sig osäker. I gengäld får du en fantastiskt fin liten kamrat. Var finns du?

Läs mera om Affie HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: