Jag är Jake!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hej alla hundvänner!

Jag är Jake och jag fyller 1 år i november. Här i hägnet är jag känd som den goaste pojken av alla – nej, jag skryter inte utan personalen brukar tala om det för mig. Jag har roligt med mina kamrater på dagarna och är snäll med alla – och med alla människor som också är snälla. Mina hobbies är att tugga på leksaker, dra i rep och springa i lekparken. Däremellan slappar jag gärna med mina kamrater. Kan tilläggas att jag är både söt och stilig – och lite mindre till formatet. Har du plats för mig i hjärtat och i soffan så ska du höra av dig till Hundhjälpen. De har lovat hjälpa mig hitta mina alldeles egna människor som kommer att skämma bort mig massor.
Hälsningar,
Jake

Läs mera om Jake HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d