Snart, snart……

…och det är mycket tack vare er, kära Hundhjälpen-vänner, som donerade till SaveTheDogs nya projekt ”Footprints of Freedom”. Här växer nu en unik fristad fram – en trygg tillvaro för de hundar som aldrig kommer att kunna adopteras p g av olika trauman. Här kommer de att få stora utrymmen att vistas på, med naturen som läkande kraft. Marken har förberetts noga. Staketen är uppe förutom några öppningar så att utrustning kan föras in och ut. Grindar monteras. Samtliga strukturer har en bas av betong för att hindra att hundar kan gräva sig under. Tak har satts upp här och där – för att skydda mot regn och stark sol. Under dessa kommer att göras en stenläggning för att hålla områdena torra. Runt hela anläggningen har planterats snabbväxande tujor, som skyddar mot vind men som också ger en ombonad känsla till inhägnaderna – vilket för dessa hundar är en trygghet. Snart anländer små, snabbväxande träd som kommer att planteras inne i inhägnaderna och inom bara några år erbjuda såväl skugga som ett härligt prassel när vinden sveper genom löven. Isolerade hundkojor är beställda och anländer inom oktober. Förrådsutrymmen har satts upp. Sedan kvarstår att säga till våra svagaste skyddslingar – VÄLKOMNA HEM!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d