Hjälp Thor!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi vädjar för vår fine Thor! Han hade oturen att ha ett medfött höftproblem – detta har nu opererats och operationen var lyckosam. Rehabiliteringen går dock långsamt och det är nu otroligt viktigt att han kan få byta miljö – och fortsätta sin rehab i hemmamiljö. Han behöver omges av kärlek och omtanke – och få gå många småpromenader varje dag. I framtiden ska han inte ha några men utan kunna leva ett vanligt, lättsamt hundliv. Personalen vid hägnet gör allt de kan för Thor – men de har många hundar att vårda – och tiden är alltid en bristvara.

Thor behöver få stå i fokus för en egen människa – där han är viktigast. Brodern som redan finns i Sverige har genomgått samma procedur och fortsätter sin rehabilitering hemma hos sin nya, fantastiska familj – och gör stora framsteg. Vi önskar Thor det liv även han förtjänar – och vädjar nu från hjärtat. Vem öppnar sin dörr för Thor?

Läs mera om Thor HÄR

Intresseanmälan finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: