Stilige Bones – din nye kamrat?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hur kan det komma sig att denne otroligt stilige kille – Bones – ännu inte funnit sitt evighetshem? Han hittades i ett tillstånd som förskräckte – utmärglad och svag. SaveTheDogs har återigen uträttat storverk och Bones strålar idag av hälsa och glädje. Han har stora förhoppningar på livet och vi vet att här i Sverige finns hemmet som kan erbjuda ett rikt och spännande hundliv. Bones har så mycket att erbjuda sin nya matte eller husse då han är full av kärlek till sina människor och besitter allt som kommer att göra honom till någons allra bäste vän. Han är en kombination av energikick / skogsmulle / myspropp – allt förpackat i ett charmigt format. Bones hoppas nu att snabbt bli upptäckt och få den efterlängtade resan till ett nytt liv där han har en given plats i stugans värme. Är hemmet hos Dig?

Läs mera om Bones HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d