Hjälp SaveTheDogs att hjälpa!


Landskapet utanför Cernavoda kan uppfattas lugnt och stilla – tills SaveTheDogs chaufför anländer med dagens matranson. Då rasslar det till bland buskar och snår, under högar med bråte – och från alla håll kommer de fram – de hundar som annars gömmer sig av rädsla. Det är hundar som dumpats i ödebygden eller som helt enkelt fötts här. Alla är för sina liv beroende av SaveTheDogs matleveranser. Här finns inget annat äta, bara jord, sand, buskar och skräp. TACK SaveTheDogs för att ni hjälper även dessa hundar – för att ni hindrar deras magar att slitas sönder av hunger. Det finns en trygghet för dem i denna annars så torftiga tillvaro.

Med vintern i antågande ökar behovet av stödmatning. Visst är DU med och hjälper?

Sätt in Ditt bidrag märkt ”Stödmatning” till Hundhjälpens Bankgiro 5541-9477 alt swisha till 123 432 4448. TACK!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d